keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Johdanto

Jokin aika sitten tajusin, että minun täytyy ruveta elämään juuri niin, kuin itsestäni parhaalta tuntuu. Helppo tämä päätös ei ollut, sillä asioilla on aina niin monta hyvää ja huonoa puolta, oli ratkaisu sitten mikä tahansa. Olin jo pidempään harkinnut tätä vaihtoehtoa, se oli pyörinyt mielessä monet kerrat, mutta vihdoin sain itseni vakuuttuneeksi siitä, että tämä on aino oikea ratkaisu tällä hetkellä. Erosin siis pidempiaikaisesta suhteestani, myöntäen kumppanilleni rehellisesti etten kykene enää elämään suhteessa, josta en saa mielestäni irti sitä mitä kaipaan ja joka on ajautunut jo liian monta kertaa samaan kuoppaan. Nyt on siis vain jatkettava elämää juuri niin, kuin tällä hetkellä sen parhaaksi nään ja siihen elämään minulle ei tällä hetkellä vain riitä yksinketaisesti yksi ja ainoa nainen.

Olen aina ollut todella sosiaalinen, viriili ja halukas mies, joka nauttii naisten huomiosta ja rakastaa tutustua uusiin ihmisiin. Kykenen järkeviin keskusteluihin, olen naisten keskuudessa suosittu mies monella tapaa ja itsevarmuuteni on kunnossa.

Monesti olen miettinyt, kuinka hienoa olisi kirjoittaa blogia liittyen seksiin, sillä se on minulle todella rakas "harrastus", asia josta nautin suuresti ja joka on minulle todella tärkeä asia. En vielä tiedä edes, kuinka tämän blogin kirjoitukset tulen toteuttamaan, kirjoitanko kaikki kokemukseni tänne jonkinlaisia tarinoina vai päivittelenkö blogiini vain nuo ikimuistoisimmat kokemukseni.

Viimeisimmässä suhteessani pääsin toteuttamaan itseäni todella laajalla skaalla, kokeilemaan paljon uusia ja ihania asioita, mutta kun suhde kariutui muulla tapaa, niin valitettavasti elämää on jatkettava yksin. Tuo suhde kuitenkin opetti minulle paljon elämästä ja seksistä, niin monella tapaa, etten voi olla kuin kiitollinen tuosta ajasta kyseisen ihmisen kanssa.

Kokemukseni seksin suhteen ovat siis laajat, koen tietäväni sen mistä tykkään ja nautin, mutta silti kokeilunhaluni ja janoni seksin suhteen vain kasvaa eikä loppua näy. Nautin suuresti siitä, kun saan ottaa naiseni määrätietoisesti, tuottaen hänelle nautintoa monipuolisesti. Nautin siitä, kun kuulen, tunnen ja näen toisen nauttivan aidosti. Minulla on myös mieltymys rajumpiin otteisiin ja alistavaan seksiin. Mitä estottomampaa, monipuolisempaa ja avoimempaa seksi on, sitä enemmän siitä irti saan.

Olen aloittanut seksielämäni 17-18 vuoden iässä, mutta suurin osa kokemuksistani on tullut 22 ikävuoden jälkeen. Tarkkaa lukua en 100% varmaksi osannut laskea, mutta tämän hetkinen seksikumppaneideni määrä on 40-50 naisen välillä. Olen siis harrastanut seksiä ikääni nähden mielestäni PALJON, sillä en ole koskaan tarkoituksella "kerännyt nimiä listaan" tai tavoitellut mahdollisimman montaa eri kumppania. Tätä asiaa tosin tulen tarkastelemaan varmasti myöhemmin vielä tänä vuonna ja tuo määrä tulee tuosta kyllä nousemaan varmasti reilusti. Minulla ei ole rehellisiä yhden yön suhteita ollut kovinkaan montaa, varmaksi voin sanoa, että alle kymmenen ollaan. Mitä nämä naiset sitten ovat olleet minulle? Rehellisiä seurustelusuhteitakaan minulla ei ole kuin muutama, sanotaan siihenkin, että alle 5. Olen todella huono luokittelemaan näitä muita "suhteita" mihinkään lokeroihin, mutta sanotaan, että ne ovat olleet joko seksisuhteita, friends with benefits tyyppisiä suhteita tai jotain muita tuttavuuksia, joiden kanssa ollaan oltu tekemisissä muussakin mielessä, kuin seksin merkeissä. Minulle tulee mieleen sanasta "yhden yön suhde" vain ja ainoastaan yhtälö, jossa mennään baariin, vedetään pää täyteen ja etsitään väkinäisesti helpotusta pahimpaan kiimaan, mutta aamulla tajutaankin ettei tästä nyt mitään saanut kumpikaan irti ja usein vähintäänkin toisella osapuolella on asiasta jonkinasteinen morkkis.

Millä tapaa minä sitten hankin nämä seksikumppanini?

Tutustun mielelläni ihmisiin paremmin, ennen kuin harkitsenkaan mitään muuta kyseisen ihmisen kanssa, sillä seksihän toimii parhaiten, kun tuntee toisen halut, mieltymykset ja molemmilta löytyy luottoa toista kohtaan sen verran, että osaa rentoutua ja uskaltaa heittäytyä täysillä siihen seksin harrastamiseen ja nauttimiseen. Tapoja tutustua on siis monia ja aiemmin mainitsemani baariskenaario ei itsessään ole ollenkaan huono tapa luoda uusia tuttavuuksia, mutta miksei ottaisi samalla kertaa hiukan paremmin asioista selvää, tekisi tuttavuutta ja selvittäisi onko tässä sinun mielenkiintosi herättäneessä tapauksessa jotain sellaista, että hänen kanssaan seksi voisi toimia.
Itselleni parhaaksi näkemäni tapa tutustua uusiin ihmisiin on sosiaalinen media, sillä some on nykypäivänä niin monipuolinen ja laaja, joten tiet "onneen" ovat todella monet. Voin myös todeta sen, että sosiaalinen media ja nämä ns deittisovellukset ovat kyllä avartaneet muutenkin ihmisten ajatusmaailmaa ja saanut ihmisen yleisen olemuksen paljon rennomaksia ja sosiaalisemmaksi. Ei tarvitse mennä montaa vuotta taaksepäin, kun yleisesti ottaen astuessasi sisään ravintolaan näit siellä tietyt pienet piirit joihin et voinut tosissasi mennä tekemään lähempää tuttavuutta, jollet halunnut tulla tuomituksi "epätoivoisena vonkaajana". Tässä asiassa oli toki poikkeuksia ja ehkä hiukan yllättävääkin niin tämä oli todella usein paikkakuntakohtaista. Mutta jottei liikaa poikettaisi alkuperäisestä aiheesta niin palataan takaisin tähän päivään. Voin siis myöntää rehellisesti käyttäväni niin facebookkia, instagramia, tinderiä jne tutustuessani uusiin ihmisiin. Tinder tuo yleisesti niin pahamainen sovellus, joka on vain täynnä "idiootteja" "epätoivoisia runkkareita" tai "rumia ihmisiä", niin on minun mielestäni yksi tämän päivän parhaista tavoista tutustua ihmiseen juuri siinä mielessä missä mieli tekee. Sinun on helppo tehdä heti alusta asti alkaen selväksi mitä sä sieltä haet tai mitä et hae. Onko helpompaa tapaa tuoda esille omat mieltymyksensä, mielenkiinnon kohteensa tai asiat mistä tykkää. Mikäli toista ei natsaa, voi hän poistaa sinut mätseistään samantien, jolloin kumpikaan ei tuhlaa turhaa omaa aikaansa ihmiseen, jonka kanssa homma ei vain toimi. Saman asianhan voi toki myös tehdä esimerkiksi facebookissa tai siellä baarissa, mutta siinä vaiheessa, kun huomaat, että homma ei natsaa niin toisen "ignooraminen" ei olekkaan niin helppoa. 

Millä tapaa "isken" naisen?

Puhuminen on ehdottomasti paras tapa saada toinen kiinnostumaan sinusta. Kun aloitat keskustelun, käytä aivojasi älä alapäätäsi, vaikka toki naisesta on varmasti hienoa tietää, että alapääsi toimii, mutta ota nyt ensin hiukan selvää siitä millainen tämä toinen ihminen on ja mitä hän mahdollisesti hakee. Puhu itsestäsi juuri sellaisena, kuin olet, älä siis esitä mitään, sillä feikkiys tulee aina ilmi ennemmin tai myöhemmin ja aitous on se mikä ratkaisee näissä jutuissa ja omista kokemuksistani voin todeta sen verran, että aitous on todella suuri avain nautintoon ;) Ole siis oma itsesi äläkä puhu tai lupaile mitään mistä et ole aivan varma. Miellyttämisen jalo taito on oikein hieno piirre ihmisessä, valitettavasti vaan seksin suhteen se ei pidemmän päälle toimi, jos sen vie liian pitkälle eikä nauti itse siitä yhtään.

Voisin seuraavaan tekstiin rustailla muutaman erilaisen seksikokemukseni menneisyydestä, jonka jälkeen jatkossa on pääsääntöisesti vain uusia ja tuoreita kokemuksia. Tulen kirjoittamaan varmasti myös yleisesti ottaen tarkemmin noista mieltymyksistäni johonkin väliin ja niissä kirjoituksissa, ehkä hiukan avaan lisää noita menneitä kokemuksiani.

Minulle saa myös laittaa palautetta, kehitysehdotuksia tai ehdotuksia siitä mistä minun haluaisitte kertovan/kirjoittavan. Blogiin en tule keksittyjä tarinoita kirjoittamaan, vaan tämä sisältää ainoastaan aitoja kokemuksia ja ajatuksia elämästäni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti